otvaranje firme - osnivanje preduzeca  - registracija firme - osnivanje doo - osnivanje firme - registracija preduzeca

Pozovite nas! 062 100 24 24

Treba vam virtuelna kancelarija?

Pruzamo uslugu virtuelne kancelarije na Novom Beogradu za pocetak Vaseg poslovanja po najboljim cenama ...detaljnije

Otvaranje firme u Srbiji za strane drzavljane

sa ili bez Vaseg prisustva

Ukoliko zivite u inostranstvu, a zelite da registrujete firmu u Srbiji, postoje 2 mogucnosti:

1. da u Srbiji provedete 1 dan

U ovom slucaju je potrebno da nas ovlastite da u Vase ime registrujemo firmu u Agenciji za privredne registre. Mi pripremamo ovlascenje, a na Vama je da ga overite u Vasoj zemlji i da nam ga posaljete putem (brze) poste. Mi na osnovu ovlascenja zavrsavamo postupak u Agenciji za privredne registre, a Vi u toku svog jednodnevnog boravka u Beogradu otvarate bankovni racun i potpisujete dokumenta za registraciju u Poreskoj upravi.

2. da u Srbiji provedete 3 dana

U ovom slucaju mi cemo pripremiti svu potrebnu dokumentaciju koju Vi potpisujete kada dodjete. Dokumentacija se istog dana predaje u Agenciju za privredne registre. 2 dana nakon predaje dokumentacije firma ce biti registrovana u APR-u, i nakon toga je potrebno da otvorite bankovni racun i potpisete dokumenta za registraciju u Poreskoj upravi.

 

Preporucujemo da pogledate:

 

Otvaranjefirme.com 2013 Copyrights Najpovoljnije osnivanje preduzeca i ostale usluge u APR-u u Beogradu

osnivanje preduzeca - APR Srbija - otvaranje firme - osnivanje agencije - kako otvoriti firmu - APR Beograd - APR osnivanje firme - registracija preduzeca - otvaranje preduzeca - registracija doo - osnivanje doo - APR osnivanje preduzetnika - APR naknade - APR takse - osnivacki akt firme APR - osnivanje privrednog drustva - registracija agencije - osnivanje udruzenja - registracija udruzenja u Beogradu - otvaranje doo u Srbiji - rezervacija imena

lekovitebiljke.com |   trakaste zavese |knjigovodstvena agencija Novi Sad |